Voetbaltoernooi in Sporthal De Dreef

Op zondag 14 april organiseerde Welkom in Utrecht samen met COA en JongGras Sportbuddy’s van Academie van de Stad bij Sporthal De Dreef een voetbaltoernooi.

In aanwezigheid van RTV Utrecht en supporters op de tribune gingen vanuit drie locaties met vier teams de strijd met elkaar aan. In de eerste ronde speelden alle teams tegen elkaar. Terwijl team Pahud als enige team geen enkele wedstrijd had verloren, waren het team Star Lodge en team Joseph Haydn die tegen elkaar in de finale speelden.

Na 20 intensieve minuten en een spannende penaltyreeks was het uiteindelijk team Joseph Haydn die het toernooi en de beker won.

Wil je meer lezen over het toernooi? Klik dan hier: https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/3722025/vluchtelingen-voetballen-tegen-elkaar-in-utrechtse-sporthal-intens-genieten

Via deze weg willen we ook Sport Coalitie Utrecht en PUSH Training Studio Nieuwegein enorm bedanken, die met het geven van indoor sportschoenen het ons mogelijk hebben gemaakt om deze activiteit te organiseren.

Deze activiteit was niet alleen voor de deelnemers intens genieten, maar ook voor onszelf. Zowel de fijne samenwerkingsverbanden als de belangstelling vanuit ons netwerk voor het werk dat wij doen, doen ons meer dan goed.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief